ProNurse Masážný Ošetrujúci Olej s Vitamínom E , s Pantenolom , s Bisabololom a zmesou prirodnych olejov 400 ml

Kód produktu: AD139
Cena bez DPH: 12,92 €
Cena s DPH: 15,50 €

ProNURSE OŠETŘUJÍCÍ MASÁŽNÍ OLEJ S VITAMÍNEM E

 s pantenolem, tonizujícím
 bisabololem a směsí přírodních olejů. Bez parafínových

složek. Masážní olej pro
péči o velmi zatěžovanou pokožku. S vysokým obsahem vitaminu E a přírodních
olejů.

Lehce se roztírá a dobře
vsakuje do pokožky. Nezanechává mastný film.

Hlavní
benefity:

 

Olej ze semínek Simmondsia chinesis - Jojoba - svým
chemickým složením se podobá více vorvanímu tuku než rostlinným olejům, je
bohatý na mono nenasycené mastné kyseliny, provitamin A a antioxidační vitamin
E. Je bezbarvý, bez zápachu, rychle se vstřebává a při pokojové teplotě je
tekutý. Jojobový olej se nesmí užívat vnitřně, jinak nemá žádné kontraindikace.

Jojobový olej je vhodný na
všechny typy pleti, které stimuluje k jejich přirozeným procesům. Není
komedogenní, nejvhodnější je však na velmi suchou, popraskanou, ekzematickou
pokožku, kterou viditelně chrání před dalším poškozením. Regeneruje ji,
zvlhčuje a udržuje přirozeně hydratovanou. Tím se pokožka vrací do rovnováhy.
Zmírňuje viditelnost jizev, vhodný je i na akné díky jeho hojivým a
protizánětlivým účinkům.

 

Olej ze semen Ostropestřce
mariánského
- vyniká vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a je
hlavním zdrojem vitamínu E

Olej ze sladkých
mandlí
lisovaný za studena z jedlých plodů sladké mandloně je bohatý na
minerály (draslík a vápník), kyselinu olejovou a polynenasycenou omega 6
linolovou kyselinu. Obsahuje vitaminy A, E, K a síru.

Tocopheryl
acetate

(syntetický vitamin E) Tocopherol vzniká vakuovou separací z rostlinných olejů
a velmi dobře se vstřebává do pokožky. Vitamín E je silný antioxidant, bojují
proti působení volných radikálů, zabraňují předčasnému stárnutí (pigmentové
skvrny, vrásky, ztráta pevnosti
a pružnosti) a zpomaluje šupinatění pokožky.

Pantenol - hlavní zdroj vitamínu B5. V kosmetice se používá jako zvhlčovadlo, snadno se
absorbuje do vrstev pod povrchem pokožky, kde se přeměňuje na kyselinu
pantotenovou, která se v lidském těle přirozeně vyskytuje. Má elektrostatické,
protizánětlivé, antibakteriální, regenerační a zklidňující účinky. Zlepšuje
hydrataci pokožky (změkčuje pleť, zanechává ji vyhlazenou a navrací její
přirozenou rovnováhu), snižuje svědění pokožky, urychluje hojení u
epidermálních ran (popáleniny, spáleniny, kousnutí hmyzem). Používá se také při
výrobě léků určených k léčbě akné a kožních skvrn. Mimo jiné pomáhá redukovat
rozšířené cévky.